• novi sajt
  • image
  • image
  • image
  • image

Primaj novosti

Korisni linkovi

www.infokop.rs

 

Home Korisne informacije adventure taam
Founded
2009
About
Adventure team je nevladina i neprofitabilna organizacija sa ciljem da promoviše AVANTURISTICKE TRKE kao i OUTDOOR SPORTOVE na prostorima cele Srbiji.
Avanturistička trka je multidisciplinarni događaj kojim se promoviše turistički potencijal
Company Overview

Adventure team je nevladina i neprofitabilna organizacija sa ciljem da promoviše AVANTURISTICKE TRKE kao i OUTDOOR SPORTOVE na prostorima cele Srbiji.
Avanturistička trka je multidisciplinarni događaj kojim se promoviše turistički potencijal Srbije sa akcentom na aktivnom odmoru,zdravom životu I zaštiti covekove sredine.
.
O TRKAMA!
Avanturističke trke održavaju se u prirodi I spadaju u grupu multi sportova koju objedinjuju više disciplina :
mountin bike, kajak,penjanje, orijentiring,kanjoning,trekking,paraglajding…
Ovu manifestaciju karakteriše timski duh I zajednički rad,ekipu cine 2 ili 4 osobe sa ciljem da se predje staza od 20-600 km po kontrolnim tačkama zadatim od organizatora, mogu trajati od 10 sati do nekoliko dana. U svetu se organizuju svetska i evropska prvenstva i to na najatraktivnijim turističkim destinacijama a broj ekipa ide i preko 50.
Prava učešća imaju svi zainteresovani bez obzira na starosnu dob I fizičku spremu,timovi od 4 učesnika moraju da imaju jednu ženu u timu.
Cilj je da ceo tim trku završi zajedno u predviđenom roku sa ispunjenim zadatcima.
Mission
Sa OUTDOOR aktivnostima želimo da približimo aktrivan odmor,svima Vama koji ste ljubitelji AVANTURE i onima koji su neodlučni da se upuste u jednu od njih!
Nasi clanovi poseduju adekvatno iskustvo da vas povedu u neku od Avantura po Srbiji!
Products
Prvu Avanturističku trku organizovali smo na planini Tari od 11-13 juna 2010 na kojoj je učešće uzelo 50 ucesnika iz cele Srbije.
Naš cilj je bio da probudimo interesovanje za AVANTUROM kod različitih struktura ljudi što smo i uspeli,pokazatelj je odziv preko 50 učesnika trke iz cele Srbije i potvrda o nedostatku aktivnog odmora i aktivnosti u prirodi
Website