• image
  • image
  • novi sajt
  • image
  • image

Primaj novosti

Korisni linkovi

www.infokop.rs

 

Home Korisne informacije pozitiv

Tim

 

Klub Ekstremnih Sportiva ’’Pozitiv’’ je novoformirano udruženje građana, nastalo u novembru 2006, čiji je cilj uvođenje novih i savremenih koncepcija ekstremnih sportova na teritoriji Srbije. Akcenat Kluba Ekstremnih Sportova „Pozitiv“ je na planinarenju, visokogorstvu, alpinizmu, free climbing-u i speleologiji, ali tendencija je da se na teritoriji Istocne Srbije osim akcentovanih sportova zastupe i padobranstvo, paraglajding, mountain biking i ostalo.

KES „Pozitiv“ je sačinjen od vrhunskih sportista i ostalih stručnjaka koji su se dokazali višegodišnjim iskustvom u planinarskim društvima, a koji zbog krutih stavova i velikih otpora promenama u spomenutim institucijama nisu imali prostora za modernizaciju i poboljšanje kvaliteta servisa svim zainteresovanim članovima i ostalim osobama.

Vizija KES „Pozitiv“ je stvaranje vrhunskih sportista sa teritorije Istočne Srbije u različitim disciplinama ekstremnih sportova, te u tom cilju KES „Pozitiv“ je vec pokrenuo školu slobodnog penjanja za juniore, a omogućio je i prvi kurs iz speleologije van teritorije Beograda.

Misija KES „Pozitiv“ je da obuči stručni kadar koji će se baviti obukom novoprimljenih članova, kako bi se naša vizija realizovala u budućnosti.

Klub Ekstremnih Sportova ’’Pozitiv’’ se takođe zalaže za promovisanje zdravog načina života i jednakih prava među ljudima. Akcenat koji ističemo je promovisanje jednakih prava ugroženim grupama, a naročito osobama sa invaliditetom, te isticanja jednakosti među polovima.

http://pozitiv-club.net/